 |
|
ניווט ג'יפים – כפר הנוער בן-יקיר |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
מסע ניווט ג'יפים התקיים ביום שישי ה-8.5.09 עבור חניכי כפר הנוער בן-יקיר , בהשתתפות קבוצת המנהיגות של הרוח הישראלית. במסע הניווט השתתפו כ-25 נערים, בזכות התגייסותם של 15 חברים מקבוצת המנהיגות, שהגיעו עם ג'יפים. את המתנדבים למסע הניווט ריכז וניהל רוני ארדיטי, חבר קבוצת המנהיגות.
בן יקיר, כפר נוער של הסוכנות היהודית, הוא מסגרת פנימייתית המעניקה בית חם לנערים עולים וישראלים בגילאי חטיבת ביניים ותיכון. כחלק ממעטפת הפעילות של קבוצת הניווט הספורטיבי, ובסיוע הרוח הישראלית, מתקיים בכל סוף שנה (זו לנו הפעם החמישית!) ניווט ג'יפים. הרעיון הוא לתמרץ בעזרתו את הנווטים בתקופת האימונים המפרכים לאורך עונת התחרויות, ולתת להם הזדמנות להתנסות בניווט רכוב, על בסיס תצלומי אוויר ומפות טופוגרפיות רגילות.
המתנדבים בעלי ג'יפים ומסיעים ברכבם צוות של כ-2 נווטים. הנווטים הצעירים מנווטים באופן עצמאי לגמרי (ללא עזרת מכשירים, ללא סיוע מהנהג) במסלול באורך של כמה עשרות ק"מ.
תודה לכל החברים שנרתמו למסע הניווט.
|
 |
|
|
|
|
|
|
|