19 בנובמבר 2007 / ט' בכסלו התשס"ח
חדר מחשבים חדיש הוכנס, ב- 18 בנובמבר 2007, לשימוש במוסד "בת ציון" לנערות בירושלים, הודות לתרומתה של גב' גבי וויספלד מטורונטו שבקנדה.
דיווחו של ליאון לויטס מהמחלקה לפתוח משאבים וקשרי צבור:
ביום ראשון, 18 בנובמבר, נערכה חנוכת חדר מחשבים חדש במוסד "בת ציון" בירושלים. במוסד, שהוא בית ספר תיכון פנימייתי, לומדות 60 בנות נעל"ה, שבאו בשלוש השנים האחרונות מארצות חבר העמים.

לאחרונה, בסיועה של גבי וויספלד מטורונטו נרכשו מחשבים חדשים ורהיטים למחשבים ולספריה. החדר משמש כחדר לשעורי מחשב, ספריה, ומרכז לגלישה באינטרנט ולקשר אלקטרוני לבנות עם הוריהן שנשארו בחמ"ע.
בביקור של גבי וויספלד, קיבלו הבנות את פני התורמת, הודו לה על תרומתה הנדיבה והעניקו לה תעודת הוקרה עם ברכות ותודות ברוסית, עברית ואנגלית. גב' וויספלד הביעה סיפוק רב מהציוד החדיש, הריהוט הנאה ובעיקר מפגישתה עם בנות שמחות ושבעות רצון.